Kelly Clarksonin avioerosta tulossa likainen – appiukko vaatii oikeudessa 1,4 miljoonaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen on ollut pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta monien yllätykseksi hän ilmoitti kesällä hakeneensa miehestään avioeroa. Pariskunta vannoi eroavansa hyvässä hengessä lastensa vuoksi, mutta nyt erosta on tulossa vähitellen riitaisempi.

Kelly Clarksonin manageroinnista on ollut koko hänen uransa ajan vastuussa aviomies Brandon Blackstock. Managerointia hoitanut yritys on ollut Brandonin isän, Narvelin, omistama Starstruck Management. Nyt appiukko on vaatimassa People-sivuston mukaan naiselta 1,4 miljoonan dollarin korvauksia maksamattomista komissioista.

Tähden appiukko syyttää naista siitä, että hän ei ole maksanut yritykselle tarpeeksi isoa siivua ansaitsemistaan tuloista. Sopimuksen mukaan yritykselle kuuluisi 15 prosentin osuus naisen saamista tuloista. Yrityksen mukaan tähti ei ole maksanut osuutta tuloista, jotka Kelly Clarkson on saanut omasta The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmastaan ja The Voice -ohjelman tuomarina toimimisesta.

Managerointisopimuksen yksityiskohdista on sovittu osittain perheen kesken suullisesti. On hyvin todennäköistä, että rahaa on käytetty perheen yhteisiin hankintoihin sekä Kelly Clarksonin että Brandon Blackstockin yhteisymmärryksestä vuosien varrella. Avioeron astuttua kuvioihin rahasta on tullut kuitenkin Blackstockin suvulle tärkeämpää. Kelly Clarkson ei vielä ole kommentoinut syytettä, jonka mukaan naisen tulisi maksaa suuri summa appiukkonsa yritykselle.