Nyt meni läheltä! Jättikuormalla varustettu lava-auto väisti täpärästi kolarin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Länsimaalaisittain katseltuna Thaimaan liikennekulttuuri on kuin yhtä suurta kaaosta. Nyt kojelautakamera on kuvannut tilanteen, jossa suurella kuormalla varustettu ajoneuvo välttää törmäyksen täpärästi. Tilanne on sattunut Thaimaan Chumphonissa.

Linja-auto on keskellä ajotietä. Sateinen ilma on tehnyt tiestä liukkaan, joten ihmiset hidastavat asianmukaisesti ajoneuvojaan keskellä tietä olevan bussin väistääkseen. Renkaita kuljettanut avolava-auto huomaan tilanteen viime tingassa.

Kovaa vauhtia linja-autoa päin ajava tekee viime hetken väistöliikkeen, singahtaa tien vasemmalle pientareelle ja siitä takaisin tielle. Hän selviytyy tilanteesta kuin ihmeen kaupalla. Takaa tuleva auto kuvaa, kuinka lava-auto myöhemmin pysähtyy tarkastamaan tilannetta.