Ohikulkija ikuisti hurjan tilanteen – ilvekset ottivat toisistaan mittaa autotiellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ilvekset liikkuvat pääosin hämärässä ja karttelevat ihmisiä, minkä ansiosta niihin törmääminen luonnossa voi olla harvinaista. Tuoreella viraalivideolla eräs autoilija on ikuistanut videolle kahden ilveksen kohtaamisen.

Videolla kaksi ilvestä tuijottamaan toisiaan vihaisesti keskellä autotietä. Tilanne oli niin intensiivinen, ettei edes autoilijan läsnäolo vaikuttanut häiritsevän eläinten välienselvittelyä. Vaikka ilvekset tyytyivät lähinnä tuijottamaan toisiaan, päätyivät ne välillä ottamaan toisistaan mittaa myös fyysisesti.

Kuten videolla kuullaan, voivat ilvekset toisiaan kohdatessa äännellä hurjallakin tavalla. Videon kuvaajan mukaan hän ikuisti hurjan tilanteen eräänä kauniin syyskuisena päivänä Alaskan Palmerissa.