Ravintolan kampanja tihkuu erotiikkaa – Anastasia Karanikolaou syö alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut pitkään todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen alkoi tulemaan vielä suuremmalle yleisölle tutuksi tutustuttuaan Kardashianin siskoksiin. Nyt kaunotar esiintyy uuden ravintolan mainoskampanjassa, joka on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa hieman kuhinaa.

Juuri aloittanut Father Foods -niminen ravintola myy lähinnä voileipiä ja jälkiruokaa. Ravintola toimii pelkästään kotiinkuljetuksella Los Angelesin alueella. Anastasia Karanikolaou poseeraa nyt ravintolan mainoskuvassa ja -videolla, jotka suorastaan tihkuvat seksiä.

Mainoksissa naisen yllä nähdään todella seksikäs pinkin värinen alusvaatesetti. Tähti syö viettelevästi videolla sekä täytettyjä patonkeja, jälkiruokia että hedelmiä. Näyttävät kuvat ja videot ovat saaneet paljon huomiota, mutta kaikki huomio ei ole ollut positiivista. Moni näyttää närkästyneen siitä, että yritys käyttää vanhinta kikkaa ja yrittää myydä palveluaan pelkän seksin ja naisvartaloiden avulla.

View this post on Instagram

hungry yet?

A post shared by @ fatherfoods on