Ed Sheeran tienaa uskomattomia summia – oma yritys tuotti lähes 100 000 puntaa päivässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei ole varsinainen salaisuus, että poptähti Ed Sheeran on tienannut musiikillaan melkoisen omaisuuden. Hänen kerrottiin taannoin omistavan jopa 24 asuntoa ja lukuisia omakotitaloja ja kartanoita eri puolilta Iso-Britanniaa.

Ed Sheeranilla on oma kiertue- ja julkaisuasioista vastaava yrityksensä Ed Sheeran Limited. Yrityksen bruttotulojen on The Sun -lehden mukaan paljastettu olleen viime vuonna yli 36 miljoonaa puntaa, eli 39,6 miljoonaa euroa. Yhdessä päivässä se tarkoittaa keskimäärin 100 000 puntaa.

Ed Sheeranin tulot kasvoivat vuoden 2019 aikana jopa 55 prosentilla edellisvuoteen verrattuna. 29-vuotias laulaja-lauluntekijä viettää parhaillaan kahden vuoden kestoiseksi suunnitellulla lomalla musiikin parista. Rahat tulevat tuskin loppumaan siinäkään välissä useimpien muusikoiden elantoa vaikuttaneesta koronakriisistä huolimatta.