Gootti-Barbie paljastelee – alusvaate pelkkää narua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointitaiteilija Kitty Ink on uhkea silikoniblondi, joka asuu Itävallan Wienissa. Nainen esittelee erikoista tyyliä ja mielellään sosiaalisessa mediassa yltiöseksikkään vivahteen kera. Hän fanittaa glamouria ja rokkia.

Nyt 46-vuotias vaihtoehtomalli on julkaissut alusvaateposeerauksen. Naisella on kuvassa syntisen seksikäs narupuku, mikä yhdistää punaista pitsiä olevan ylä- ja alaosan toisiinsa. Tiedossa ei ole, onko kuvaa käsitelty, mutta ainakin julkaistun otoksen perusteella hänen kroppansa on solakan kurvikas.

Kitty Ink on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, reilusti meikkiä ja runsaasti tatuointeja. Nainen on itsekin tatuointitaiteilija ja kuuluisa kotimaassaan.