Kris Jenner kiistää jyrkästi seksuaalisen häirinnän – nosti oman oikeusjutun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kris Jennerin entinen turvamies Marc McWilliams nosti äsken oikeusjutun Kardashianien klaanin matriarkkaa kohtaan syyttäen häntä seksuaalisesta häirinnästä. Lisäksi McWilliams väittää, että Kris Jenner on epäonnistunut terveellisen työilmapiirin luomisessa.

Mies väitti Kris Jennerin kosketelleen sopimattomasti ja vihjailleen seksuaaliseen tyyliin. Lisäksi naisen käytöstä on pidetty rasistisena ja homofobisena. Kun McWilliams valitti asiasta esimiehelleen, sai hän potkut. Kris Jennerin tiimin mukaan mies sai potkut siksi, että nukkui jatkuvasti työajallaan.

Nyt Kris Jenner on haastanut Marc McWilliamsin ja hänen lakimiehensä oikeuteen väärästä syytteestä. Jennerin tiimin mukaan väite on keksitty ja heikko kostoyritys potkuista. Marc McWilliamsin asianajaja on kommentoinut, että heillä ei ole tapana keksiä oikeusjuttuja, E! News uutisoi.