Nicole Scherzinger sykähdyttää uimapuvussa – kansallispuiston maisemat jäävät kakkoseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta. Kaunotar on vuosien varrella pitänyt itsestään hyvää huolta treenaamalla säännöllisesti ja syömällä terveellisesti, ja tulokset puhuvatkin puolestaan.

Nicole Scherzinger esittelee aina hyvin itsevarmasti omaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa niin upeissa iltapuvuissa kuin alusvaatteissakin. Tällä kerralla nainen nähdään mustassa uimapuvussa kun hän poseerasi kansallispuiston kauniissa maisemissa järven rannalla.

Nicole Scherzinger vieraili Yosemiten kansallispuistossa Sierra Nevadan vuoristossa. Kansallispuisto on pullollaan upeita järviä, lampia, kaunista erämaata sekä vuoristoista maisemaa. Tällä kerralla naisen näyttävä vartalo avarassa uimapuvussa onnistui kuitenkin kiinnittämään huomion muilta maisemilta.