Pizzeria ruokkii myös itsetuntoa – myy lohduttavia sanoja dollarilla

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvä pizza ravitsee niin vatsaa kuin mieltäkin. Eräs New Yorkissa sijaitseva ravintola tarjoaa kuitenkin maksua vastaan myös lohdullisia sanoja, mikäli pelkkä pizza ei riitä kohentamaan mielialaa.

Brooklynissä sijaitsevan Vinnie’s Pizzerian menusta löytyy osio Positive reinforcement, eli positiivinen vahvistus. Sen alta löytyy yhden dollarin maksava Comforting words, eli lohduttavat sanat. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kuriiri katsoo asiakasta silmiin ja kertoo kaiken tulevan kääntyvän vielä parhaiten päin ja asiakkaan tekevän parhaansa.

Vaikka kyseessä on humoristinen tempaus, on lohtulauseiden kuuleminen varmasti monien mieleen epävakaina aikoina. Mashable-sivuston toimittaja vahvisti kyseessä olevan pizzerian tarjoama aito palvelu. Pizzalähetti oli todellakin lohduttanut häntä dollarin maksua vastaan.