Cara Delevingne Rihannan muotinäytöksessä – rohkeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna suunnittelee tarjoavansa piristystä syksyyn muotinäytöksellä, jossa hänne Savage x Fenty -alusvaatemerkkinsä uutuuksia esittelee joukko nimekkäitä tähtiä. Mukana on muun muassa brittiläinen malli Cara Delevingne.

Esimakua muotinäytöksisestä tarjoiltiin Savege x Fentyn Instagramissa. Siellä jaetussa rohkeassa kuvassa Cara Delevingne ja korealainen malli sekä DJ Soo Joo poseeraavat merkin alusvaatteissa ja retrofuturistisissa, hieman bondage-henkisissä meikeissä sekä kampauksissa.

Savege x Fenty Show vol 2 -muotinäytös tullaan näkemään Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa 2. lokakuuta alkaen. Mukana ovat Delevingnen ja Soo Joon lisäksi muun muassa Lizzo, Bella Hadid, Travis Scott, Rosalia, Irina Shayk ja tietenkin Rihanna itse.