Kim Kardashian näki tyttärensä lavalla – ylpeänä äitinä kuvasi esitystä itkien

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinnostus musiikkiin saa alkunsa monesti jo hyvin pienestä iästä lähtien kun lapsi saa vaikutteita soittimista ja musiikista ympärillään mikäli vanhemmat tai sisarukset harrastavat musiikkia. Näin näyttää käyneen myös Kanye Westin perheen kohdalla kun miehen tytär North West on osoittautunut olevansa luontainen esiintyjä.

North West esiintyi ensimmäistä kertaa yleisön edessä keväällä hänen isänsä Kanye Westin muotinäytöksessä. Nyt tilanne esitettiin tuoreessa Kardashianit-sarjan jaksossa, jossa nähdään myös miten ylpeä Kim Kardashian oli seitsemänvuotiaasta tyttärestään kuvatessaan esitystä lavan vieressä.

Kim Kardashiania jännitti todella paljon North Westin puolesta, mutta tytär osoitti olevansa oikea luonnonlahjakkuus. Kyyneleet alkoivat valumaan naisen silmäkulmista kun hän kuvasi rohkeaa tytärtään, joka nousi ilman pelkoa lavalle. Tyttö uskalsi jopa ottaa hieman kontaktia yleisöön lyhyen esityksen aikana, mikä näytti tekevän isäänkin vaikutuksen.