Näin saat kiharat ilman muotoilurautaa – tarvitset vain ponnarin ja sukan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkien hiusten kihartaminen muotoiluraudan avulla voi tuntua toisinaan todella työläältä ja loputtoman pitkältä tehtävältä. Nyt videolla nähdään miten kiharat syntyvät pidempiin hiuksiin kuin itsestään.

YouTube-videolla nähdään miten pitkät hiukset pystyy kihartamaan kauniisti ilman muotoilutuotteita tai kihartimia. Hiuksiin suihkutetaan vain vettä, minkä jälkeen ne kiedotaan tiukasti kahdessa osiossa hiusdonitsin ympärille.

Hiusten annetaan kuivaa donitsin ympärillä. Erityisen kestävän lopputuloksen saa aikaiseksi nukkumalla hiusdonitsi hiuksissaan. Nainen esittelee videolla myös sen miten hiusdonitsi syntyy näppärästi vanhasta sukasta mikäli henkilöllä ei ole valmiiksi tällaista kotonaan.