Rosie O’Donnell lähetti viestin Kanye Westille: ”Ota lääkkeesi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotähti Rosie O’Donnell on ilmaissut huolensa räppäri Kanye Westin hyvinvoinnista. Hänen oma lapsensa, Chelsea O’Donnell on kärsinyt mielenterveysongelmista ja riippuvuuksista. Rosie O’Donnell kehottaa Kanye Westiä hoitamaan kaksisuuntaista mielenterveysongelmaansa asianmukaisesti.

– Ye. Sinun on otettava lääkkeesi, pelastettava itsesi ja saavutettava tasapaino. Jos äitisi eläisi, sanoisi hän saman sinulle. Kaikella rakkaudella, Rosie O’Donnell kirjoitti Twitterissä.

Kanye West on rypenyt kohuissa tämän kesän. Hän on vetänyt myös perheensä mukaan lokaan ja oli vähällä joutua vaimonsa Kim Kardashianin jättämäksi. Pariskunta sai liittonsa toimimaan yhteisen irtioton avulla, mutta Kanye West on jatkanut sen jälkeen sekoilua julkisesti. Hän on asettunut ehdolle Yhdysvaltain tämän vuoden presidentinvaalikampanjassa.