Samaan aikaan Floridassa: Kalsarisankari pahoinpiteli poliisin Raamatulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Florida ei petä uutistarjonnallaan tänäänkään, sillä nyt saamme esitellä 39-vuotiaan Robert Otis Hoskinsin edesottamuksia. Mies pidätettiin pahoinpitelystä, jossa oli käytetty välineenä Raamattua.

Miehen raivokohtauksen kohteena oli paikallinen poliisiviranomainen, joten seuraukset Jumalan sanalla suoritetulla väkivaltaisuudella olivat raskaat. Hän joutui vankilaan 13.000 dollarin takuusummaa vastaan. Tekoa edelsi ryöstö, The Smoking Gun uutisoi.

Robert Otis Hoskins oli murtautunut naapuriin pelkissä alushousuissa. Poliisit kohtasivat harmaissa kalsareissa sekoilleen miehen talon ulkopuolella ja tässä vaiheessa Hoskins heitti Raamatulla viranomaista kasvoihin ja leukaan. Hänet taltutettiin etälamauttimella, mutta keräsi vielä myöhemmin voimia poliisin kanssa painimiseen. Päihteillä on osuutta käytökseen.

Poliisi