Huippumalli julkaisi masupäivityksen – upea kaunotar on raskautensa loppusuoralla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Nainen kertoi alkukesästä Instagram-kanavallaan ilouutisia kertoessaan, että hän odottaa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan. Nyt Strijd on jo raskautensa loppusaralla.

Romee Strijd on julkaissut vatsastaan sosiaalisessa mediassa kuvia, joiden myötä seuraajat ovat päässeet elämään mukana naisen raskausaikaa. Nyt 24-vuotias kaunotar julkaisi upean kuvan, jossa hän esittelee paljasta raskausvatsaansa. Tähden ajatukset saavatkin jo vähitellen alkaa siirtymään kohti synnytystä.

Mallikaunotar esitteli paljasta vatsaansa vaalean roosan sävyiset rintaliivit yllään. ”Pieni vauvamasupäivitys. Olen nyt 30. viikolla raskaana”, Strijd ilmoitti kuvassaan. Naisen seuraajat näyttävät olevan hyvin ilahtuneita tuoreista kuvista. Aiemmin pariskunta paljasti, että heille on tulossa tyttö.

View this post on Instagram

Little bump update – 30 weeks 💕

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on