Jennifer Lopez esitteli syysmuotia – timmi yksityiskohta varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez julkaisi juuri Maluman kanssa tulikuuman kaksiosaisen Pa Ti – Lonely -musiikkivideon, joka oli pullollaan näyttäviä TikTok-tansseja. 51-vuotias tähti on pitänyt itsensä tänä vuonna kiireisenä niin musiikin kuin näyttelijän töidensäkin saralla.

Tällä kerralla Jennifer Lopez nähdään upeissa kuvissa, joissa hän esittelee kuuminta syysmuotia. Syysmuotiin on jo vuosien ajan kuulunut tyylikäs trenssi, ja Lopez on sitä mieltä, että pitkä takki ei ole vieläkään mennyt pois muodista.

Jennifer Lopez poseeraa sekä klassisen beigen sävyisessä trenssissä että upeassa sammaleen vihreässä takissa. Takin kanssa huomiosta kilpailevat naisen treenatut jalat, joita laulaja esittelee takin pitkistä halkioista. Takki on suunniteltu yhteistyössä DSW:n kanssa samoin kuin Jennifer Lopezin aiemmin julkaistu kenkämallisto.