Marvelin muslimisupersankari saa oman sarjan – päätähti julkistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel-hahmojen kavalkadi ei ole valkokankaalla erityisen monimuotoinen, mutta televisiossa asiaan on tulossa muutos. Yhtiön ensimmäinen oman lehtensä saanut muslimisupersankari Ms. Marvel on saamassa myös oman tv-sarjan.

Ms. Marvel on sarjakuvissa Yhdysvalloissa asuvan pakistanilaistaustaisen perheen tytär, joka kykenee venyttämään kehoaan ja muokkaamaan kokoaan. Hahmon omaa sarjaa tullaan esittämään Disney+ -suoratoistopalvelussa, minkä lisäksi hänen on kerrottu esiintyvän myös tulevissa Marvel-elokuvissa.

Ms. Marvelin näyttelijäksi on kiinnitetty ennestään tuntematon Iman Vellani. Deadline-sivuston mukaan tavoitteena oli löytää rooliin sopivin ehdokas, vaikka se tarkoittaisi ennestään suurelle yleisölle tuntemattoman näyttelijän valitsemista. Ms. Marvelin ohella parhaillaan suunnitteilla tai työn alla olevia Disney+ -palvelun Marvel-sarjoja edustavat muun muassa Samuel L. Jacksonin tähdittämä Nick Fury ja Tatiana Maslanyn tähdittämä She-Hulk.

 

View this post on Instagram

Speechless and excited! Wish me luck. ❤️ #msmarvel

A post shared by Iman Vellani (@imanvellani) on