Nyt on jäätelötötteröllä kokoa – 125 kauhallista herkkua

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liian ison jäätelötötterön syöminen sotkematta voi olla haastavaa. Tämä ei kuitenkaan estänyt italialaista Dimitri Pancieraa toteuttamasta kunnianhimoista tempausta, jossa vohvelin päälle ladattiin reilusti yli sata kauhallista jäätelöä.

Panciera rikkoi vuonna 2013 maailmanennätyksen latomalla 85 kauhallista jäätelöä vohvelitötteröön kaatamatta niitä. Myöhemmin hänen ennätyksensä rikkoi ennätystehtailija Ashrita Furman 123 jäätelökauhallisella. Panciera päätti taannoin yrittää ottaa ennätyksen takaisin haltuunsa.

Panciera osallistui italialaiseen La Notte dei Record -ohjelmaan yrittääkseen uuden ennätyksen rikkomista. Siinä hän onnistui kauhomaan vohveliin yhteensä huikeat 125 kauhallista jäätelöä. Herkku tarjoiltiin lopuksi paikalla olleelle studioyleisölle lusikallinen kerrallaan.