Kylie Jenner leipoi tyttärensä kanssa – Halloween-keksit tehtiin taaperon avustuksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner ilahduttaa fanejaan usein suloisilla kuvilla ja videoilla, joilla hän esittelee myös pientä Stormi-tytärtään. Nyt Kylie Jenner otti kaksivuotiaan Stormin juontajaparikseen videolle, jossa he loihtivat yhdessä keksejä.

Kylie Jenner julkaisi hänen YouTube-kanavallaan ilahduttavan videon, jossa nainen jakaa herkullisimman keksireseptinsä. Nainen leipoo Stormin kanssa vaaleita ja suuria Halloween-aiheisia keksejä, joissa maistuu vanilja. Lopulta he vielä koristelevat keksit.

Stormi näyttää olevan hyvin innoissaan siitä, että hän saa auttaa äitiään leipomisessa. Stormin vahvuus näyttääkin olevan keksien koristelemisessa, joissa hänen luovuutensa pääsee todella valloilleen. Pieni tytär tokaiseekin, että hän haluaisi leipoa keksejä äitinsä kanssa joka päivä. Tämä johtuu varmasti osakseen siitä, että lapsi pitää myös niiden syömisestä.