Lentokoneessa puhkesi tappelu – matkustaja ei suostunut käyttämään maskia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronaviruksen leviämistä on pyritty vähentämään maskisuosituksilla ja -pakoilla erilaisissa julkisissa liikennevälineissä. Kaikki eivät kuitenkaan suhtaudu innolla kehotuksiin käyttää maskeja, ja joskus erimielisyydet johtavat jopa väkivaltaan.

Taannoin Allegiant Air -yhtiön lentokoneessa todistettiin kasvomaskeihin liittyvää välikohtausta. 52-vuotias Rio Honaker oli päätynyt käsirysyyn toisen matkustajan kanssa, joka oli kehottanut häntä tottelemaan lentokoneen henkilökunnan ohjeistusta käyttää kasvosuojaa. Tilanne tapahtui ennen koneen ilmaannousua Arizonan Mesassa sijaitsevalla lentokentällä.

Välikohtaus ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi. Rio Honaker poistettiin koneesta ja pidätettiin. Häntä syytetään Huffpost-sivuston mukaan häiriökäyttäytymisestä.