Lisa Rinna huvittavalla videolla – näin hoitaa miehensä kanssa puutarhaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lisa Rinna on tunnettu Melrose Place -sarjan roolistaan, minkä lisäksi hänet nähdään nykyään yhtenä Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan tähtenä. Nainen on alkanut ottamaan sosiaalista mediaa haltuun viime vuosien aikana ja tehnytkin melkoisen vaikutuksen Instagramissa.

Lisa Rinna julkaisee usein hyvin näyttäviä ja paljastavia kuvia itsestään Instagramissa. Nainen on alkanut niittämään suosiota myös huvittavilla tanssivideoilla, jotka nainen yleensä kuvaa heidän keittiössään. Nyt tähti nähdään tanssahtelemassa miehensä vierellä terassilla.

Lisa Rinna julkaisi huvittavan videon, jossa hän tanssii musiikin tahdissa samalla kun hänen aviomiehensä Harry Hamlin kastelee kukkia. ”Hoidamme puutarhaa”, Rinna kuvailee videota, mutta näyttää kuitenkin siltä, että Hamlin tekee kaiken hoitamisen samalla kun vaimo tanssahtelee hänen ympärillään.