Selena Gomez julkaisi uuden version jättihitistään – tältä ensimmäinen demo kuulosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Selena Gomez oli pitkään poissa esiintymislavoilta keskittyessään omaan hyvinvointiinsa. 28-vuotiaalla naisella todettiin systeeminen lupus erythematossus, jonka vuoksi tähdelle jouduttiin leikkauksessa vaihtamaan uusi munuainen. Nyt Gomez on kuitenkin palannut musiikin pariin vahvempana kuin koskaan.

Selena Gomez julkaisi vuosi sitten paluun tehdessään kauniin Lose you to love me -nimisen balladin, jossa hän on kertonut avoimesti laulavansa epäterveestä suhteestaan Justin Bieberin kanssa. Kappale on kerännyt toistokertoja Spotifyssa yli 550 miljoonaa, joten sitä voi hyvillä mielin kutsua oikeaksi superhitiksi.

Nyt Selena Gomez päätti hemmotella fanejaan julkaisemalla suositusta kappaleesta hieman riisutumman version. Gomez julkaisi YouTube-kanavallaan kappaleesta ensimmäisen demoversion, jossa hän laulaa vain pianon säestyksellä. Videolta käy heti ilmi, että kappale on ollut hitti jo syntyessään.