Vauva näki koiranpennun – kikatus sai muutkin nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen koirat ja lapset ystävystyvät keskenään yleensä nopeasti ja muodostavat rikkoutumattoman siteen jo silloin, kun lapsi on vasta pieni vauva. Nyt videolla nähdään todella suloinen tilanne, jossa vauva pääsee näkemään koiran ensimmäistä kertaa.

YouTube-videolla nähdään suloinen hetki, jossa pieni poikavauva pääsee tapaamaan naapureiden ottaman koiranpennun ensimmäistä kertaa. Vauva on hyvin innoissaan nähdessään koiran ja alkaa heti hekottamaan. Pikkuisen kikatus on niin suloista, että se saa muut ympärillä olevat ihmisetkin nauramaan.

Koiranpentu oli innoissaan vauvasta, mutta haukkumisesta päätellen se taisi olla myös hieman hämillään siitä miten sen kuuluisi noin pieneen ihmiseen suhtautua. Pentu näytti jopa hieman pelkäävän vauvaa, mutta se ei lapsen riemua hillinnyt.