Jessica Alballa oli huono kokemus 90210-sarjassa – nyt Jason Priestley kommentoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Alba on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia Hollywood-kaunottaria. 39-vuotias nainen kertoi taannoin haastattelussaan, että hänen kokemuksensa Beverly Hills 90210 -sarjassa oli hyvin negatiivinen. Nyt sarjan yksi vakituisista näyttelijöistä on ottanut tähän kantaa.

Jessica Alba kertoi, että uransa alussa hän esitti raskaana olevaa teinityttöä suositussa Beverly Hills, 90210 -sarjassa. Kuvauksissa Jessica Alballe oltiin oltu ilkeitä. Naista oli kielletty katsomasta ketään sarjan vakituista näyttelijää silmiin. Tämä kielto oli naisen mukaan tehnyt hänen työstään melko haastavaa, koska hänen tuli kuitenkin näytellä muun tähtikaartin kanssa samassa kohtauksessa.

Sarjan 51-vuotias tähti Jason Priestley on People-sivuston mukaan ollut hyvin pahoillaan siitä, että naisen olo on kuvauksissa tehty epämukavaksi. Priestleyn mukaan tällaista protokollaa ei kuitenkaan kuvauksissa ole ollut, minkä vuoksi hän onkin ihmetellyt sitä, että kuka ohjeistanut Albaa olemaan katsomatta muihin näyttelijöihin. Priestley on aina omalla toiminnallaan halunnut, että sarjassa vierailevilla tähdillä on tervetullut olo kuvauksissa.