Kim Kardashian viettelee somessa – kurvit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian suunnittelee omaa Skims-merkkistä vaatemallistoa, jonka mallina tähti useimmiten sosiaalisessa mediassa nähdään. Nyt Kim Kardashian ihastuttaa kuitenkin toisen suunnittelijan tekemässä asussa.

View this post on Instagram

Azul 🦋

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan kolme kuvaa, joissa hän esitteli upeaa Tyrell-merkkistä asukokonaisuutta. Tähti oli pukeutunut päästä varpaisiin vaaleansiniseen asuun, joka imarteli naisen lähes epätodelliselta näyttävää tiimalasivartaloa.

Asu koostui hyvin ihonmyötäisestä kynähameesta, irtohihoista ja pikkuruisesta topista. Tähden hoikka keskivartalo jää asussa paljaaksi, mikä korostaa Kim Kardashianin kurvikasta vartaloa entisestään. Naisen kuvat on otettu Portugalin lomalla ja taustalla avautuukin kaunis merimaisema.