Haju paljasti kannabiksen kotikasvattamon Helsingissä – kerrostaloasunnossa 37 kannabiskasvia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin Laajasalossa sijaitsevan kerrostalon asukkaat olivat kiinnittäneet huomiota rappukäytävässä leijailleeseen kannabiksen imelään hajuun. Haju tulvi käytävään yhdestä asunnosta. Poliisi meni paikalle selvittämään asiaa perjantaina 2. lokakuuta.

Poliisin erikoishuumekoira merkkasi huoneiston oven. Poliisi teki asuntoon kotietsinnän. Asunnosta löytyi iso kannabiskasvattamo ja asiaa tutkitaan huumausainerikoksena. Rikoksesta epäillään 1970-luvulla syntynyttä miestä.

‒ Asunnon kaksi huonetta oli täysin kasvatuskäytössä. Siellä oli kaksi isoa ja kaksi pientä telttaa. Voidaan puhua ammattimaisesta kasvatustoiminnasta. Poliisi takavarikoi 37 kannabiskasvia ja hävitti kasvatusvälineistön, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lasse Jortikka Helsingin poliisilaitokselta.