Mel Gibson näyttelee vihaista ja väkivaltaista joulupukkia – Fatman-elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulupukki on totuttu näkemään lempeänä vanhana ukkina, mutta tulevassa Fatman-elokuvassa hän on jotain aivan muuta. Mel Gibsonin esittämä katkera ja vihainen Joulupukki nimittäin jakaa lahjapakettien sijaan luoteja.

Synkäksi toimintakomediaksi kuvailtu Fatman kertoo Chris Cringle -nimellä julkisuudessa esiintyvästä Joulupukista, joka päätyy vastentahtoiseen yhteistyöhön Yhdysvaltojen asevoimien kanssa. Pian Joulupukki joutuu hengenvaaralliseen kaksintaisteluun joululahjaksi hiilen saaneen lapsen pestaaman palkkamurhaajan kanssa.

Mel Gibsonin ohella Fatmanin päärooleissä nähdään Waltong Goggins ja Marianne Jean-Baptiste. Yhdysvalloissa 17. marraskuuta ensi-iltansa saavasta erilaisesta jouluelokuvasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa.