Näin huippumalli aloittaa päivänsä – Nina Agdal paljasti kauneusniksinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal nähdään usein alusvaate- ja bikinikuvissa hänen sporttisen mallivartalonsa ansiosta. Tällä kerralla nainen esittelee hänen joka-aamuista kauneusrutiiniaan, johon kuuluu monia ylellisiä tuotteita.

Nina Agdalin mielestä kasvojen kosteuttaminen ja hierominen aamulla ovat hyvin olennaisia asioita kauneudenhoidossa. Tähti vannoo myös hyvän aurinkovoiteen nimeen ja suosittelee myös nuoria käyttämään aurinkorasvaa kasvoillaan, koska se ehkäisee vanhenemisen merkkejä myöhemmin.

Tanskassa kauneusihanne on melko luonnollinen, minkä vuoksi myös Agdal pitää melko kevyttä meikkiä parhaimpana. 28-vuotiaan Nina Agdalin luonnollinen päivämeikki syntyykin kokonaan ilman meikkivoidetta. Tähti loihtii sädehtivän silmämeikin ja viimeistelee huolettoman kauniin tyylin lettien avulla loihdituilla laineilla.