Rebel Wilson kertoi pilke silmäkulmassa uudesta suhteestaan: ”Kuntoilemme paljon yhdessä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on nimennyt tämän vuoden terveyden vuodeksi. Tähti on keskittynyt terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiin aivan uudella tavalla ja onnistunut pudottamaan sen ansiosta yli 20 kiloa painostaan. Nyt nainen on löytänyt rinnalleen myös uuden rakkauden ja alkanut seurustelemaan häntä 11 vuotta nuoremman komistuksen kanssa.

Rebel Wilson teki taannoin suhteestaan Instagram-virallista esitellessään uuden poikaystävänsä sosiaalisessa mediassa. 40-vuotias Rebel Wilson on rakastunut 29-vuotiaaseen Jacob Buschiin, jonka kanssa tähti on julkaissut jo useamman yhteiskuvan.

Tuoreimmassa kuvassaan pariskunta poseeraa hyvin onnellisen näköisenä yhdessä. ”Kuntoilemme paljon yhdessä”, Rebel Wilson kirjoittaa kuvatekstissään. Nainen on lisännyt lauseensa loppuun nauravaisen hymiön, joka iskee silmää. Emoji tuntuu vahvistavan sen, että tähti puhuu sänkypuuhista eikä lainkaan kuntosalilla rehkimisestä.

View this post on Instagram

We do a lot of exercise together 😜

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on