Teini rikkoi maailmanennätyksen – maailman pisimmät jalat näyttävät tältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

17-vuotias Maci Currin on peräti 2,08 metriä pitkä, mutta se ei ole hänen ainoa erityispiirteensä. Hänen jalkansa ovat nimittäin pidemmät kuin tiettävästi yhdelläkään muulla naisella.

Maci Currin vasen jalka on 135,2 senttiä pitkä ja oikea jalka 134,3 senttiä pitkä. Jalat vievät jopa 60 prosenttia hänen pituudestaan. Macilla on hallussaan Guinnessin ennätystenkirjan pisimpien naisen jalkojen ja pisimpien teinin jalkojen ennätykset.

Texasin Cedar Parkissa asuvan Macin perheen kaikki jäsenet ovat melko pitkiä, mutta yksikään heistä ei ole yhtä pitkä kuin hän. Vaikka pituus ja pitkät jalat ovat aiheuttaneet harmia esimerkiksi kiusaamisen ja oikean kokoisten vaatteiden hankkimisen sekä autossa istumisen hankaluuden muodossa, on niistä ollut myös hyötyä muun muassa urheilussa.