Todellinen hyvän mielen video – kapybarat jonottivat rapsutuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suurimmat jyrsijät, kapybarat, ovat tulleet monille tutuiksi eläinvideoiden kautta. Suurikokoiset jyrsijät eivät ainakaan eläintarhoissa juurikaan arastele ihmisiä ja muita elämiä, ja niitä onkin kuvailtu jopa maailman ystävällisimmiksi eläimiksi.

Japanin Nagasaki Bio Park -eläintarhassa kuvattu video on levinnyt viraalina sen hyvän mielen sisällön ansiosta. Viedolla eläintarhan työntekijä rapsattaa siellä asuvia kapybaroja. Eläimet odottavat kiltisti vuoroaan jonossa.

Nagasaki Bio Parkin kapybarat saavat yleensä silityksiä ja rapsutuksia eläintarhan vierailta. Eläintarha on kuitenkin kiinni yleisöltä koronatilanteen vuoksi. Niinpä hellyyden antaminen jyrsijöille on ollut tarhan työntekijöiden harteille.