Gal Gadot Cleopatra-elokuvan päärooliin – yhdistää jälleen voimansa Wonder Woman -ohjaajan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Gal Gadot ja Wonder Woman -elokuvien ohjaaja Patty Jenkins ovat jälleen yhdistämässä voimansa. Kaksikko työstää elokuvaa, joka kertoo muinaisen Egyptin kuningatar Kleopatrasta.

Gal Gadot tullaan näkemään Patty Jenkinsin ohjaaman Cleopatra-elokuvan pääroolissa. Kleopatra oli Egyptin kreikkalaisajan viimeinen hallitsija, jonka uraan mahtui draamaa ja lukuisia romansseja muun muassa Julius Caesarin kanssa. Variety-lehden mukaan Paramount-yhtiön tuottaman elokuvan käsikirjoittajana toimii muun muassa Suljettu saari ja Alexander -elokuvat kirjoittanut Laeta Kalogridis.

Hollywoodissa on viime vuosikymmenten aikana suunniteltu lukuisia toteutumatta jääneitä Cleopatra-elokuvia. Niiden päärooleihin on kaavailtu muun muassa Angelina Joleita ja Lady Gagaa. Kleopatraa ovat aikaisemmin näytelleet valkokankaalla muun muassa Sophia Loren, Elizabeth Taylor ja Monica Bellucci.