Katy Perry kuvattiin lehmäasussa: ”Tämä äiti lypsää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat juuri ensimmäisen yhteisen lapsensa. Katy Perry synnytti terveen tyttövauvan, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Nyt Katy Perry onkin jo palannut töihin American Idols -kilpailun tuomaristoon.

Katy Perry päätti palata töihin alle kaksi kuukautta tyttärensä syntymän jälkeen. Nainen on kuitenkin tehnyt selväksi, että hän ei ole lopettanut vielä tyttärensä imettämistä. Katy Perry pumppaa maitoa talteen aina kuvaustauoilla, että maidontulo ei vähene sinä aikana kun hän on poissa tyttärensä luota.

35-vuotias tähti halusi myös näyttää hauskalla asullaan, että hänestä tuntuu kuin hän olisi suuri maitokone. Nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan lehmän inspiroimasta upeasta asusta, joka tähdelle oli suunniteltu. Katy Perry oli pukeutunut päästä varpaisiin mustavalkoiseen lehmäkuosiin.