Kelly Rowland yllätti kansikuvassa – paljasti olevansa raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta mentyään naimisiin ja perustettuaan perheen. Tyttöbändin kaunotar palasi julkisuuden valokeilaan kuitenkin huhtikuussa julkaisemalla uuden Coffee-nimisen singlen.

Uuden kappaleensa musiikkivideolla Kelly Rowland esitteli hänen treenattua vartaloaan hyvin vähäpukeisena. Nyt tähden siluetti onkin kokenut jo pienoisia muutoksia kun hän on tullut raskaaksi. Nainen paljasti asian julkisesti upealla kansikuvalla Women’s Health -lehdessä.

Kelly Rowland ihastutti lehden kansikuvissa, joissa hän esitteli jo kauniisti pyöristynyttä vauvamasuaan. 39-vuotias tähti on hyvin innoissaan raskaudestaan, ja hänen on vaikea edelleen uskoa, että raskaus on totta. Tähdellä on ennestään hänen aviomiehensä Tim Weatherspoonin kanssa viisivuotias poika Titan.