Poliisit hälytettiin saksalaisnaisen kotiin – valtava rapu oli hyökännyt sisälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Saksan Freiburgin poliisi sai taannoin soiton naiselta, jonka kotiin oli ilmestynyt kutsumaton kahdeksanjalkainen ja kaksilla saksilla varustautunut vieras. Kyseessä oli suurikokoinen rapu.

25-senttinen villasaksirapu oli ilmestynyt naisen kotiin parvekkeen avoinaisen oven kautta. Nainen oli ennen poliisin saapumista paikalle onnistunut pysäyttämään äyriäisen asettamalla roskakorin sen päälle ylösalaisin. Poliisit nappasivat ravun mukaansa säilytysastiassa.

Rapu toimitettiin viranomaisten toimesta paikalliselle eläinlääkärille. Villasaksiravut on nimetty Saksassa haitalliseksi vieraslajiksi, mutta niitä ei ole Yahoo-uutissivuston mukaan aikaisemmin tavattu alueella jossa nainen asuu. Vaikka kotirauhan rikkova suurikokoinen rapu on omiaan säikäyttämään lähes kenet tahansa, ei villasaksirapuja pidetä vaarallisina ihmisille.