Zoe Saldana esitteli vartaloaan – 42-vuotias tähti on upeassa kunnossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Zoe Saldana on näytellyt muun muassa suosituissa Colombiana ja Avatar -elokuvissa. Hän synnytti vuonna 2014 kaksoset Bowien ja Cyn, ja Zen-pojan vuonna 2017. Nyt perheenäiti on esitellyt huikean upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Zoe Saldana julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean kuvan, jonka hän oli itsestään peilin kautta napannut. Kuvassa tähdellä on yllään musta Adidaksen urheilutoppi ja mustat treenitrikoot. Naisen paljas keskivartalo osoittaa sen, että kyseiset vaatteet yllä on luultavasti myös treenattu.

View this post on Instagram

#wegotthis

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Zoe Saldana on antanut vartalostaan kiitosta hyville geeneille ja terveellisille elämäntavoille, koska dieetteihin nainen on aina suhtautunut hyvin epäilevästi. 42-vuotias näyttää löytäneen itselleen hyvät rutiinit, koska hänen vartalostaan on hyvin vaikea uskoa naista ikäisekseen kolmen lapsen äidiksi.