Britney Spears näyttää tunteensa tanssimalla: ”En tarvitse koreografiaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla ja videoilla, joissa hän esimerkiksi treenaa vähäpukeisena. Nyt laulaja on esitellyt tanssitaitojaan tuoreella videollaan, jonka hän on julkaissut Instagram-kanavalleen.

Britney Spears kommentoi aiemmin, että hän aikoo tehdä Instagramista hänen oman versionsa TikTok-sovelluksesta. Tämän kommentin jälkeen tähti onkin julkaissut hyvin säännöllisesti itsestään videoita, joilla hän tanssii. Tällä kerralla Britney Spears tanssii ilman koreografiaa ja liikkuu musiikin tahdissa vapautuneesti.

Nainen julkaisi kaksi videota, joissa hän keksii tanssiliikkeet samalla hetkellä kun hän tanssii. ”Annan vartaloni puhua minulle ja kertoa mitä se tuntee”, tähti kuvailee freestyle-tanssiaan. Tuttuun tapaan Spearsilla on videolla yllään vain pikkuruiset shortsit ja urheilutoppi, joka paljastaa naisen treenatut jalat ja keskivartalon.