Supermalli kasteli mekkonsa – läpikuultava kangas paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Malli julkaisee usein myös hyvin näyttäviä kuvia Instagram-kanavalleen, jossa häntä seuraakin jo yli 14,7 miljoonaa fania.

Nyt Candice Swanepoel nähdään upeassa kuvassa, joka on otettu virtaavan joen edustalla Costa Ricassa. Kuvassa 31-vuotiaalla naisella on yllään lyhyt mekko, joka on kastunut läpikotaisin. Mekon ohut materiaali on märkänä liimautunut mallikaunottaren ihoon kiinni paljastaen naisen upean vartalon jokaisen kurvin.

Candice Swanepoel poseeraa myös usein todella näyttävissä uima-asuissa ja bikineissä esitellessään itse suunnittelemansa Tropic of C -rantavaatemalliston luomuksia. Kahden pienen pojan äiti on upea näky asussa kuin asussa, mutta tähti näyttää kuitenkin pääsevän kunnolla oikeuksiinsa silloin kun häntä kuvataan luonnon helmassa.