Kylie Jenner antoi äitinsä meikata hänet: ”Onneksi nykyään käytetään maskeja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on onnistunut tekemään itselleen melkoisen omaisuuden kosmetiikka-alalla. Nyt meikkaamisessa loistava Kylie antoi äitinsä Kris Jennerin hoitaa hänen meikkaamisensa. Tilanne taltioitiin tietenkin naisen omalle YouTube-kanavalle.

Kris Jenner sai 23-vuotiaan tyttärensä kauhistumaan heti meikkaamisen alettua kertomalla, että hän aikoo kanavoida meikissä 80-lukua. Meikin teossa Kris käytti meikkivoidetta lukuunottamatta pelkästään Kylie Cosmetics -merkkisiä tuotteita. 64-vuotiaan äidin otteet olivat melko varmat, mutta kasvojen varjostamisessa oli kuitenkin tyttären mielestä hieman parantamisen varaa.

Kris Jenner loihti tyttärensä kasvoille melko neutraalin kauneusmeikin, jonka kruunasi kuitenkin kirkkaanpunaiset huulet. Kylie Jenner oli yllättynyt siitä miten hyvä lopputulos oli. Hän ei kuitenkaan pitänyt äidin tekemistä kulmakarvoista ja kommentoi, että hän voisi mennä vain aivan pakon sanelemana tällaisessa meikissä ulos. ”Onneksi nykyään käytetään maskeja”, Kylie Jenner huokaisi helpotuksesta.