Jennifer Garner nauttii maatilan töistä – ajaa traktoria ja nostelee bataatteja maasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka on myös äiti hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. Koronaviruksen myötä nainen on ollut nyt paljon kotonaan ja opetellut muun muassa laittamaan uusia ruokalajeja.

Jennifer Garner on ollut mukana rahoittamassa ja perustamassa Once Upon a Farm -nimistä yritystä, joka valmistaa terveellisiä kylmäpuristettuja välipaloja lapsille hedelmistä ja vihanneksista. Tuotteet ovat täysin orgaanisia, lisäaineettomia ja sokerittomia, minkä lisäksi ne voivat olla myös osaksi juuri Jennifer Garnerin tekemiä.

Näyttelijätär on oppinut rakastamaan maatilalla työskentelyä. Tähti pitää etenkin traktorilla ajamisesta ja siitä, että hän saa pitää rentoa farkkuhaalaria yllään. Garner esittelee hänen julkaisemallaan Instagram-videolla missä he kasvattavat bataatteja ja miten ne nostetaan maasta.