Keskenmenon saanut Chrissy Teigen palasi someen – kiitti ensimmäisistä nauruista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta vanhemmat ilmoittivat taannoin hyvin surullisia uutisia siitä, että Chrissy Teigen oli saanut keskiraskauden keskenmenon.

Chrissy Teigen kertoi olevansa shokissa ja tuntevansa niin syvää kipua, että ei edes tiennyt sellaista voivan olla olemassa. Nainen ei ole pariin viikkoon ollut ymmärrettävistä syistä sosiaalisessa mediassa, mutta nyt tähti kirjoitti ensimmäisen kommenttinsa julkaisuun, joka onnistui saamaan Teigenin pitkästä aikaa nauramaan.

Betches-media julkaisi Instagram-kanavallaan Kara Morehartin julkaiseman tekstin. ”Varasin juuri kulmakarvavahaukseen ajan. Olen innoissani siitä, että saan käyttää maskia niin minulta ei tarvitse kysyä, että haluaisinko myös viikseni vahattavan pois”. Vitsi oli huvittanut. Chrissy Teigenia niin paljon, että hän oli kiittänyt kommentissaan sivustoa ensimmäisestä naurahduksesta pitkään aikaan.