Kodin halloween-koristelu näyttää liian aidolta – palokunnalle lukuisia hälytyksiä tulipalosta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisissa kodeissa nähdään halloweenin alla toinen toistaan näyttävämpiä koristeluja. Joskus ne ovat jopa liian aidonnäköisiä, kuten erään kalifornialaisen perheen tapauksessa.

Carmen ja Travis Long ovat jo vuosien ajan koristelleet kotinsa Pirates of the Caribbean -elokuvan teeman mukaisesti. Yksi kodin huoneista on tehty näyttämään siltä, kuin sisällä roihuaisi tulipalo. Ohikulkijat ovat jopa tehneet aidon näköisestä palosta lukuisia ilmoituksia palokunnalle.

Hälytyksiä mahdollisesta tulipalosta on tehty niin runsaasti, että paikallinen palokunta tietää jo kyse olevan pelkistä halloween-erikoistehosteista. Carmen Long kertoo ABC 7 -uutissivustolle perheen halloween-koristelujen muuttuvan näyttävämmiksi vuosi vuodelta. Alkuun koti oli koristeltu muutamilla luurangoilta, mutta vuosien varrella takapihalle on pystytetty tykki ja sisälle toteutettu ohikulkijoita säikäytellyt tekaistu tulipalo.