Addison Rae ensimmäisessä muotinäytöksessään – upea somekaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronavirus on luonut monia rajoituksia tapahtuma- ja ravintola-alalle. Niistä johtuen moni tapahtumajärjestäjä onkin joutunut käyttämään erityistä luovuutta ja kekseliäisyyttä pystyäkseen järjestämään tapahtuman, johon ihmiset voivat turvallisesti osallistua. Moni on päätynyt muuttamaan tapahtumansa virtuaaliseksi.

Miu Miu -muotitalo esitteli muotiviikoilla uuden kesämallistonsa virtuaalisesti pidetyssä muotinäytöksessä, johon pääsi osallistumaan kutsulla. TikTok-sovelluksessa viime vuosien aikana megajulkkikseksi noussut Addison Rae pääsi nyt osallistumaan ensimmäiseen muotinäytökseensä, jonka hän sai katsoa videoyhteyden välityksellä omalta tietokoneeltaan.

Addison Rae laittautui muotinäytöstä varten kuitenkin samaan tapaan kuin hän olisi mennyt näytökseen paikan päälle. Naisella oli kotonaan tiimi tekemässä hänelle meikkiä ja kampausta, minkä lisäksi hänellä oli kolme eri asuvaihtoehtoa. Videon välityksellä yleisöön päässeet vieraat pääsivät näkemään toisensa, joten jokainen halusi laittaa parastaan videopuhelun ajaksi.