Jättipepulla varustettu mallikaunotar metsässä – puu pakaroiden välissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistatteko ruotsalaisen mallin Natasha Crownin, joka on kertonut syövänsä kuusi kiloa Nutellaa kuukaudessa? Instagram-profiilin perusteella naisen takamus on kasvanut entisestään ja hän on nyt lähtenyt valokuvauskeikalle metsään.

Natasha on päättänyt julkaista kuvia nettiin luonnon helmasta. Yhdellä videolla nainen on tunkenut pienen koivun pakaroidensa väliin. Koko pieni puu hukkuu varreltaan kannikoiden uumeniin.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Turpean suu näyttää olevan jatkuvasti yhtä törröllään kuin takamuksen hyppyri.

View this post on Instagram

Link in bio #natashacrown #onlyfan #insta #daily #inspo

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official1) on