Peppukuva jokaisesta lomapaikasta – Demi Rose heruttelee Malediiveillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. 25-vuotias nainen on ehtinyt muutaman vuoden aikana haalimaan itselleen vaikuttavan 14,9 miljoonan seuraajan fanijoukon, jotka odottavat näkevänsä seksikkäitä kuvia naisesta.

Demi Rose pääsee mallin töiden puitteissa matkustelemaan paljon ja viettämään öitä upeissa luksuslomakohteissa. Tällä hetkellä tähti on Malediiveilla, josta hän on julkaissut todella näyttäviä kuvia seuraajiensa silmien iloksi. Kuvissa tähti on esitellyt kuuluisia kurvejaan ja lähes epätodellista tiimalasivartaloaan mitä upeimmissa maisemissa.

Demi Rose on yöpynyt jo muutamassa eri kohteessa Malediiveilla. Aluksi tähti vietti aikaansa Heritance Aarahin ylellisissä huviloissa. Sen jälkeen kaunotar siirtyi Cinnamon Velifushi Maldives -hotellin upeaan majoitukseen meren rannalle. Tuoreimmat kuvat tähti on julkaissut Amilla Maldives -hotellista, joka tarjoaa yöpyjilleen upeat puitteet valkoisissa meren päällä kelluvissa huviloissa.

https://www.instagram.com/p/CGVBhzqAK_F/

https://www.instagram.com/p/CGIzI0kAN4a/