Ariana Grande yllätti – julkaisee uuden levyn vielä tässä kuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande on tarjoillut faneilleen iloisen yllätyksen. Laulajan mukaan heidän ei tarvitse odottaa enää kauaa hänen uutta albumiaan.

Ariana Grande julkaisi jo 7. lokakuuta twiitin, jossa hän paljasti uusien kappaleidensa miksausten olevan valmiita. Samalla hän kehotti fanejaan äänestämään Yhdysvaltojen tulevissa presidentinvaaleissa. Tähden tuoreimman twiitin mukaan hän ei malta odottaa uuden albuminsa julkaisua, joka tapahtuu vielä lokakuun aikana.

Ariana Granden julkaisutahti on ollut melko tiuha. Poptähti julkaisi Sweetener-albuminsa elokuussa 2018 ja Thank U, Next -yllätysleyn vain puoli vuotta myöhemmin helmikuussa 2019. Grande oli mukana myös Lady Gagan Chromatica -albumin hitiksi nousseessa Rain on Me -kappaleessa.