Kanta-Hämeessä 9 uutta koronavirustartuntaa – täällä he ovat liikkuneet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kanta-Hämeen keskussairaala tiedottaa, että torstaina 15. lokakuuta on todettu yhdeksän uutta COVID-19-tartuntaa Kanta-Hämeessä. Näistä kuuden tartuntaketjua ei ole onnistuttu jäljittämään tai jäljitystyö on vielä kesken. Kaksi on aiempien koronapotilaiden lähikontakteja.

– Uusia tartuntoja on Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla. Yksi tartunnan saanut on mahdollisesti työssään altistunut keskussairaalan hoitohenkilökunnan jäsen ja yksi on Hämeenlinnan Keinusaaren kotihoidon työntekijä, joka on mahdollisesti altistanut työtovereitaan ja asiakkaitaan, tiedotteessa kerrotaan.

Yksi tartunnan saaneista on työskennellyt lieväoireisena Hämeenlinnan Prismassa 7.-12.10. välisenä aikana. Työntekijä on käyttänyt asiakastiloissa työskennellessään kasvosuojainta, mutta asiakkaiden mahdollista altistumista tartunnalle ei voida sulkea pois. Marketissa kyseisellä aikavälillä asioineita pyydetään tarkkailemaan terveydentilaansa ja hakeutumaan testaukseen, mikäli ilmenee koronainfektioon viittaavia oireita.

Myös hämeenlinnalaisessa Pub Vanhassa Nallessa sunnuntaina 11. lokakuuta kello 19.30-21.30 välisenä aikana asioineet ovat mahdollisesti altistuneet tartunnalle ja heitä pyydetään tarkkailemaan terveydentilaansa. Ihmisiä pyydetään hakeutumaan testaukseen, mikäli heillä ilmenee koronainfektioon viittaavia oireita.

Torstain 15.10. aikana on todettu yhdeksän uutta COVID-19-tartuntaa Kanta-Hämeessä. Näistä kuuden tartuntaketjua ei ole…

Publiée par Kanta-Hämeen keskussairaala sur Vendredi 16 octobre 2020