Kohukaunotar Anastasia Karanikolaou viettelee kuvassaan: ”Tule takaisin sänkyyn”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut pitkään todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen alkoi tulemaan vielä suuremmalle yleisölle tutuksi tutustuttuaan Kardashianin siskoksiin. Kaunotar esiintyi taannoin myös uuden Father Foods -nimisen ravintolan mainoskampanjassa, joka aiheutti seksikkyydessään kuhinaa sosiaalisessa mediassa.

Nyt Anastasia Karanikolaou päätti julkaista itsestään rohkean kuvan, jossa hän istuu sängyllä ja poseeraa viettelevästi kameralle. Kuvassa naisella on seksikkäät pinkin väriset alusvaatteet yllään. ”Tule takaisin sänkyyn”, Karanikolaou kehottaa kuvatekstissään.

Anastasia Karanikolaou on pukenut ylleen poptähti Rihannan suunnittelemat Savage X Fenty -merkkiset alusvaatteet. Tähti on kertonut olevansa yksi alusvaatebrändin lähettiläistä, mikä tarkoittaa sitä, että nainen saa ilmaisia tuotteita yritykseltä ja korvauksen julkaisemiaan kuvia vastaan.