Cardi B paljasti vahingossa rintansa somessa: ”Voi luoja miksi…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B vietti juuri 28-vuotissyntymäpäiviään hyvin näyttävästi järjestämällä suuret juhlat, joissa nähtiin muun muassa käärmeitä ja käärmeenlumoojia sekä kameleita. Juhlien jälkeisissä tunnelmissa Cardi B julkaisi itsestään vahingossa sosiaaliseen mediaan liian paljastavan kuvan.

Cardi B julkaisi vanhingossa hänen Instagram-tarinassaan kuvan, jossa tähden paljaat rinnat näkyivät kokonaan. Nainen poisti kuvan nopeasti, mutta moni ehti sen kuitenkin jo näkemään. Nainen selitteli asiaa myöhemmin Twitterin puolella ja kertoi, että vahinko oli kokonaan hänen omaa syytään. ”Voi luoja, miksi teit minusta tyhmän”, Cardi B pohti.

Cardi B kertoi yrittävänsä nyt olla vain ajattelematta asiaa, mutta selvästi naista harmitti tapahtunut. Fanit riensivät nopeasti apuun piristämään räppärin mielialaa julkaisemalla omia paljastavia kuvia. Tällä hetkellä Twitter onkin jo pullollaan naisten julkaisemia rintavia kuvia aihetunnisteella #BoobsOutForCardi.