The Affair -tähden vaimo järkyttyi – Dominic West muhinoi avoimesti Lily Jamesin kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Dominic West tunnetaan erityisesti hänen Noah Sollowayn roolistaa The Affair -draamasarjassa. Nyt naimisissa oleva mies on nähty Roomassa työmatkalla, jonka aikana hän oli viettänyt aikaansa näyttelijätähti Lily Jamesin kanssa. Paparazzit onnistuivat nappaamaan kaksikosta kuvia, joissa he suutelivat ja koskettelivat toisiaan hyvin avoimesti.

Dominic West on naimisissa Catherine FitzGeraldin kanssa ja he ovat kymmenen vuoden avioliittonsa aikana saaneet yhdessä myös neljä lasta. Pariskunta on ollut ollut onnellisesti naimisissa, minkä vuoksi kuvat pääsivät yllättämään Catherine-vaimon. Daily Mail -sivuston mukaan vaimo oli täysin shokissa ja sydän särkyneenä saatuaan kuulla, että Dominic West pettää häntä.

50-vuotiaan Dominic Westin kainalossa nähtiin 31-vuotias näyttelijä Lily James, joka on näytellyt muun muassa Mamma Mia! -musikaalissa ja Downton Abbey -sarjassa. West ja James viettivät Roomassa päiväänsä kuin vastarakastunut pari, joka ei pystynyt pitämään käsiään irti toisistaan.

View this post on Instagram

😍❤️ photo credit @blairgetzmezibov #dominicwest

A post shared by Dominic West (@dominicwestfanpage) on